AVANTAJELE CHEIE

 
NR. 1
Suntem liderii absoluți ale pieței, ceea ce ne permite să ne considerăm profesioniști.
 
Garanție
Suntem atât de increzători în lucrul nostru și angajații noștri, încât suntem dispuși să vă oferim Garantă calității a activității desfășurate cu kilometraj nelimitat!
 
Calitate
Utilizarea de către noi a tehnologiilor avansate ne permite să realizăm o calitate uimitoare a produsului final, munca noastră vorbește de la sine.
 
Încrederea Clienților
Suntem angajați în restaurarea pernelor pneumatice de peste 10 ani și în acest timp am ajutat peste mii de automobiliști, pentru noi este foarte important încrederea clienților, și ne justifică întotdeauna afacerea.
 
Timpul
Nivelul înalt de profesionalism ne permite reparația suspensie pneumatice în cel mai scurt timp posibil.
 
Prețul
Din moment ce suntem lideri de piață, avem posibilitatea de a menține costurile serviciilor noastre mai mic decît prețurile pe piață și de a oferi clienților noștri cele mai bune opțiuni de cooperare.

Cum lucrăm ?

 
Discutăm posibile opţiuni de cooperare
 
Facem diagnostica a întregului sistem pneumatic
 
În cazul unei detectări a problemei elimenăm piesa auto
 
Demontăm și facem reparațiile necesare
 
Colectăm și instalăm piesele în autombilul dumneavoastră
 
Oferim o garanție de până la 1 ani, cu kilometraj nelimitat!

Încrederea Clientilor

Noi, compania «ARACAS», dorim să discutăm despre încredere mai în detaliu, pentru că noi credem că încrederea clienților – este un indicator calitativ și cantitativ al nivelului muncii noastre. Fiecare dintre clienții noștri primește nivelul maxim de confort, conlucrînd cu noi, și noi, la rândul său, vom obține un client fidel al serviciilor noastre, care sigur va vorbi despre experiențele lor pozitive cu prietenii și familia.

Bine Ați Venit La Autoservice-ul Nostru

Despre Noi

Noi, compania «ARACAS», suntem cei mai buni, profesioniști, de înaltă calitate și soluția accesibilă pentru modernizarea mașinei tale.

Experiența companiei noastre va fi suficientă pentru a ne asuma la orice proiect, garantând calitate înaltă și un cost rezonabil.

Dispunem de echipamente de înaltă tehnologie de la producător, care ne permite de a transforma lucrul complex și greu, în activitate de înaltă calitate, în procesul căreia sunt excluse toate erorile posibile.

Cooperăm cu succes cu auto service-uri și oferim condiții favorabile pentru o colaborare. Sarcina noastră este de a face în așa fel încât repararea suspensiei de aer să se transforme din dureri de cap într-un proces rapid și la prețuri accesibile.

Galerie

1923 21 IMG_9640IMG_9611IMG_9578

Comentarii